Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun ve üzüm görmek

Rüyada kavun ve üzüm görmek

Rüyada kavun ve üzüm görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, mülkiyetinin de artacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada kavun ve üzüm gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada üzüm ve kavun görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada kavun ve üzüm görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ham kavun görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına yorulur.

Rüyada karpuz ve kavun görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah kavun görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun çekirdeği yemek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uluk kavun görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kötü noktalara geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun yiyen birini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments