Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hap görmek

Rüyada yeşil hap görmek

Rüyada yeşil hap görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, helal rızka sahip olunacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil hap gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Rüyada yeşil hap görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kazançların artacağına işarettir.

Rüyada hapse girip çıktığını görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hapse girerken görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapse gireceğini duymak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapse girdiğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada hapse girmek ve ağlamak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments