Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakan elini öpmek

Rüyada bakan elini öpmek

Rüyada bakan elini öpmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bakan elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada bakan elini öpmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakan eli öpmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada sağlık bakanı görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada devlet bakanını görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, daha güçlü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kahve falı bakan birini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret eder.

Rüyada başbakan ve bakan görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada fala bakan birini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakanla konuşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments