Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlık bakanı görmek

Rüyada sağlık bakanı görmek

Rüyada sağlık bakanı görmek kişinin başarılarının artacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sağlık bakanı gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Rüyada sağlık bakanı görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işsizin iş bulacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet eder.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada sağlık ocağı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlıklı diş görmek acı veren durumların vuku bulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlıklı saç görmek malının da eksilmeyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlıklı bebek görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, umutlarını yitireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments