Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet bakanını görmek

Rüyada devlet bakanını görmek

Rüyada devlet bakanını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada devlet bakanını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada devlet bakanını görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada camdan bakan birini görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada denize bakan birini görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine inanılır.

Rüyada tarım bakanını görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada fal bakan kadın görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada bayan bakan görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments