Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakanla konuşmak

Rüyada bakanla konuşmak

Rüyada bakanla konuşmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Rüyada bakanla konuşmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, tövbe etmeden vefata, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bakanla konuşmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada bakan elini öpmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize bakan birini görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden bakan birini görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falı bakan görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada adalet bakanı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tarım bakanını görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments