Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakan eli öpmek

Rüyada bakan eli öpmek

Rüyada bakan eli öpmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakan eli öpmek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada bakan elini öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bakan eli öpmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada enerji bakanını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yoksulluğa, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine tabir olunur.

Rüyada milli eğitim bakanını görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakanla konuştuğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir bakan görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mili eğitim bakanını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına inanılır.

Rüyada kültür bakanını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işinden uzaklaşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments