Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi forma görmek

Rüyada mavi forma görmek

Rüyada mavi forma görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi forma gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada mavi forma görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Rüyada mavi forma giymek daha fazla para kazanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada takım forması almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gs forması giymek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı forma görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalettir.

Rüyada milli forma giymek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil formalı asker görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takım forması giymek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments