Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil forma görmek

Rüyada yeşil forma görmek

Rüyada yeşil forma görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil forma gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada yeşil forma görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada yeşil formalı asker görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil forma giymek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taraftar forması görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, itibarını geri kazanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor forması giymek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada milli forma giymek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz hemşire forması giymek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada mavi forma giymek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments