Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil forma giymek

Rüyada yeşil forma giymek

Rüyada yeşil forma giymek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil forma giymek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada yeşil forma giymek işlerine bereket geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Rüyada futbolcu forması giymek günahlarına tövbe edeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gs forması giymek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada forma giymek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada polis forması giymek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fenerbahçe forması giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada doktor forması giymek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kısmetinin bollaşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada türkiye forması giymek kısmetinin ve şansının kapanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments