Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kestiğini görmek

Rüyada fil kestiğini görmek

Rüyada fil kestiğini görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet eder.

Rüyada fil kestiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada fil kestiğini görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filli yüzük görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş fil görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil ve deve görmek gönül sızılarının dineceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada camdan fil görmek kişinin yasa düşeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada fil saldırısı görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada filden korktuğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü fil görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ekmeğinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments