Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fidan görmek

Rüyada yeşil fidan görmek

Rüyada yeşil fidan görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fidan gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil fidan dikmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidanı görmek hem de sevdiklerinin olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hak yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fidan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayva fidanı görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Rüyada hurma fidanı dikmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada meyva fidanı görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada fidan sulamak dertlerinin biteceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul fidanı görmek doyasıya hasret gidereceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments