Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul fidanı görmek

Rüyada marul fidanı görmek

Rüyada marul fidanı görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, dertlerin başlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada marul fidanı gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada marul fidanı dikmek büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yeni bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul fidanı görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada marul satın almak kişinin başarılarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan marul görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada marul görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada marul yıkamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Rüyada marul ıspanak görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada marul kesmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments