Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli yeşil fasulye yemek

Rüyada etli yeşil fasulye yemek

Rüyada etli yeşil fasulye yemek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bolluk ve bereket göreceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye yemek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada etli kuru fasulye yemek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye yemeği görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek hayal kırıklığına düşeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye yemek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, eşyaların yenileneceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments