Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ev boyası görmek

Rüyada yeşil ev boyası görmek

Rüyada yeşil ev boyası görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bilgi sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ev boyası gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil boyalı ev görmek kendisini işine vereceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil ev boyası görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşile boyanmış ev görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ele güne muhtaç olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına delalettir.

Rüyada evi yeşil boya yapmak hastalıkların son bulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, çok para kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments