Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boyalı ev görmek

Rüyada yeşil boyalı ev görmek

Rüyada yeşil boyalı ev görmek yetki ve söz sahibi olacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil boyalı ev gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Rüyada yeşile boyanmış ev görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada evi yeşil boya yapmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil boyalı ev görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil ev boyası görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk boya görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada göze yeşil boya sürmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments