Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi yeşil boya yapmak

Rüyada evi yeşil boya yapmak

Rüyada evi yeşil boya yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada evi yeşil boya yapmak gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada evi yeşil boya yapmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil boya yapmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşile boyanmış ev görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına inanılır.

Rüyada yeşil boyalı ev görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ev boyası görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, küs arkadaşların barışacağına inanılır.

Rüyada ev boya yapmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments