Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil eşarp takmak

Rüyada yeşil eşarp takmak

Rüyada yeşil eşarp takmak ele geçen kazancın artacağına, kız çocuğunun olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Rüyada yeşil eşarp takmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada yeşil eşarp takmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada sarı eşarp takmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada başa eşarp takmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada renkli eşarp takmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi eşarp takmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada eşarp takmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert eşarp takmak canının sağ olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eşarp takmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hastalıkların sona ereceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments