Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa eşarp takmak

Rüyada başa eşarp takmak

Rüyada başa eşarp takmak hayırlı bir işe başlayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başa eşarp takmak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada başa eşarp takmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yüzünün hep güleceğine, statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında mavi eşarp görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başına eşarp örtmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başını eşarpla örtmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada başa eşarp örtmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına eşarp bağlamak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada başında eşarp görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet eder.

Rüyada ipek eşarp takmak dertlerin günden güne daha da artacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments