Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı eşarp takmak

Rüyada sarı eşarp takmak

Rüyada sarı eşarp takmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sonunda mutlu olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı eşarp takmak gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada sarı eşarp takmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil eşarp takmak Allah yolunda ilerleyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Rüyada boynuna eşarp takmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lacivert eşarp takmak kendisine uğur getireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşarp takmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi eşarp takmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, çok üzüleceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının eşarbını takmak her kararlarında onların arkasında olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada ipek eşarp takmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments