Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarp takmak

Rüyada eşarp takmak

Rüyada eşarp takmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşarp takmak gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Rüyada ipek eşarp takmak ilişkiye huzurun geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada başa eşarp takmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada boynuna eşarp takmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, mevki kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk eşarp takmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil eşarp takmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Rüyada sarı eşarp takmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işinde verimsiz olacağına delalet eder.

Rüyada renkli eşarp takmak engellerden kurtulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu eşarp takmak dertlerden kurtulmaya, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments