Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma ısırmak

Rüyada yeşil elma ısırmak

Rüyada yeşil elma ısırmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil elma ısırmak gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil elma ısırmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma ısırmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada elma ısırdığını görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada elmayı ısırmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada elma ısırmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek başarı elde edeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments