Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ısırdığını görmek

Rüyada elma ısırdığını görmek

Rüyada elma ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada elma ısırdığını gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Rüyada yeşil elma ısırmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Rüyada elmayı ısırmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada elma ısırdığını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elma ısırmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ısırmak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments