Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma görmek

Rüyada yeşil elma görmek

Rüyada yeşil elma görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hep dua edeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada yeşil elma hediye etmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil kırmızı elma görmek hastalıklarından kurtulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma suyu içmek vefa göstereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işarettir.

Rüyada yeşil elma yerken görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments