Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel işlemek

Rüyada dantel işlemek

Rüyada dantel işlemek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, muradın yerine geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dantel işlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada beyaz dantel işlemek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantel işlemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada demir işlemek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük günah işlemek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanaviçe işlemek sevindirici olaylar yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda ders işlemek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevap işlemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, düşmanlarına da dost olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla işlemek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments