Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimen üzerinde yürümek

Rüyada çimen üzerinde yürümek

Rüyada çimen üzerinde yürümek her açıdan farklılıklar olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yanlış işlere girileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimen üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada ıslak çimende yürümek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimende yürümek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimen üstünde yürümek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yüksek diploma alacağına inanılır.

Rüyada çimende yürüdüğünü görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada çimenli yolda yürümek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zararlarını telafi edeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada islam çimende yürümek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments