Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çanta satın almak

Rüyada yeşil çanta satın almak

Rüyada yeşil çanta satın almak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, büyük bir karar verileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çanta satın almak gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil çanta satın almak onu doyasıya yaşayacağına, her istediğini alabileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı çanta satın almak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada yeni çanta satın almak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi çanta satın almak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çanta satın almak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada deri çanta satın almak zorlukların baş göstereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi çanta satın almak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çanta satın almak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments