Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çanta aldığını görmek

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kazancın daha da arttırılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil çanta aldığını gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada mavi çanta aldığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada siyah çanta aldığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments