Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çanta aldığını görmek

Rüyada siyah çanta aldığını görmek

Rüyada siyah çanta aldığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada siyah çanta aldığını gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada siyah çanta aldığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, hastalıklardan kurtulacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin çanta aldığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek daha rahat bir nefes alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada çanta satın aldığını görmek küfürlü söze, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments