Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çanta aldığını görmek

Rüyada mavi çanta aldığını görmek

Rüyada mavi çanta aldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, gelirinin eksileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada mavi çanta aldığını gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Rüyada mavi çanta aldığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada çanta satın aldığını görmek ona emek vereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çanta aldığını görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulur.

Rüyada birinden çanta aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çanta aldığını görmek düze çıkacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments