Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir çanta aldığını gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada yeni çanta aldığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir çanta aldığını görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada başkasının çanta aldığını görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta satın aldığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çanta hediye aldığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi çanta aldığını görmek hedeflere ulaşılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çanta aldığını görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments