Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklar görmek

Rüyada cam kırıklar görmek

Rüyada cam kırıklar görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalettir.

Rüyada cam kırıklar gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada cam kırıkları toplamak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları temizlemek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ağızda cam kırığı görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada camı kırık ev görmek her zaman çok mutlu olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık kol saati görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yol kat edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada araba camını kırık görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak kırığı görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments