Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli cam bardak görmek

Rüyada renkli cam bardak görmek

Rüyada renkli cam bardak görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin azalacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli cam bardak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada renkli cam bardaklar görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli cam bardak görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil cam bardak görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada cam sürahi bardak görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada çok fazla cam bardak görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak yemek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, dertlerin artacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü cam bardak görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments