Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çadır görmek

Rüyada yeşil çadır görmek

Rüyada yeşil çadır görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, herhangi zarara uğramayacağına, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada yeşil çadır gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada yeşil çadır görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çadır görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çadır görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, eğer işsizse iş bulacağına inanılır.

Rüyada siyah çadır görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada sirk çadırı görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye çadırı görmek heveslerin söneceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sağlık içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dağa çadır kurmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük çadır görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, para ve zaman ayıracağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments