Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta çadır görmek

Rüyada mezarlıkta çadır görmek

Rüyada mezarlıkta çadır görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, geride bırakacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çadır gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz olaylarla başa çıkmanız gerekebilir.

Rüyada mezarlıkta çadır görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çadırın yandığını görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çadır yandığını görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Rüyada turuncu çadır görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurulu çadır görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çadır kurulduğunu görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çadır görmek kazanç elde edeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi çadır görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments