Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çadır görmek

Rüyada beyaz çadır görmek

Rüyada beyaz çadır görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çadır gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada beyaz çadır görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çadır kurmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, rızkının da çoğalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çadır yandığını görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada dağa çadır kurmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada siyah çadır görmek rahata erileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çadır kent görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, şansa alamet eder.

Rüyada çadıra taşınmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine çadır kurmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments