Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir bina görmek

Rüyada yeşil bir bina görmek

Rüyada yeşil bir bina görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bir bina gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada yeşil boyalı bina görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil binalar görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil bina görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bir bina görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek çalışmaları kötüleyeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi bir bina görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parti binası görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binada oturmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, razı geleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments