Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani böğürtlen görmek

Rüyada yabani böğürtlen görmek

Rüyada yabani böğürtlen görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, imkân sahibi olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, hayatının adeta cennete döneceğine inanılır.

Rüyada yabani böğürtlen gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yedirmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek güzel günlerin geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada böğürtlen yemek yüzlerin asılacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada dalından böğürtlen yemek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada mor böğürtlen görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments