Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil örtülü yatır görmek

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, şerefe ve izzete, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalettir.

Rüyada yeşil örtülü yatır gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada yatır ziyareti görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yatır görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada yatıra gitmek güzel haberlerin alınacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulur.

Rüyada yatırla konuşmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada parayı bankaya yatırmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatırda namaz kılmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatırlar görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments