Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye gül dikmek

Rüyada bahçeye gül dikmek

Rüyada bahçeye gül dikmek rahata ereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bahçeye gül dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Rüyada bahçeye gül dikmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada bahçe dikmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye fide dikmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Rüyada bahçeye ağaç dikmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bahçeye sebze dikmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek sevdikleri ile bir arada olacağına, içinin ferahlayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments