Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye ağaç dikmek

Rüyada bahçeye ağaç dikmek

Rüyada bahçeye ağaç dikmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada bahçeye ağaç dikmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye biber dikmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye marul dikmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına inanılır.

Rüyada bahçeye soğan dikmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye fide dikmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına inanılır.

Rüyada bahçeye birşeyler dikmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eşi ile arasının açılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments