Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe dikmek

Rüyada bahçe dikmek

Rüyada bahçe dikmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçe dikmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada bahçeye sebze dikmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Rüyada bahçeye birşeyler dikmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye biber dikmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bahçeye marul dikmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye fide dikmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bahçe dikmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments