Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş balkabağı görmek

Rüyada pişmiş balkabağı görmek

Rüyada pişmiş balkabağı görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş balkabağı gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada pişmiş balkabağı görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kara bal yemek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinde bal arısı görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı bal peteği görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç balı toplamak hayırlı haberler alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada balkabağı tarlası görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavanozda bal görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Rüyada bal dağıtmak belaya ve derde düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments