Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede bal görmek

Rüyada şişede bal görmek

Rüyada şişede bal görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, güllük gülistanlık olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine inanılır.

Rüyada şişede bal gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada şişede bal görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada şarap şişesi görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şişe süt görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, insanlardan takdir toplayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada şişede bulanık su görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pet şişe su görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kazancın katbekat artacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada konserve şişesi görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada boş şarap şişesi görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Rüyada su dolu pet şişe görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments