Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak

Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak

Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kem gözlere gelineceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada mezarlıkta çamaşır asmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkona çamaşır asmak sorunların üstesinden geleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır asmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Rüyada bebek çamaşırı asmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yeni bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine yorulur.

Rüyada ipe çamaşır asmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı asmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments