Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırları asmak

Rüyada çamaşırları asmak

Rüyada çamaşırları asmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, umutlarının biteceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşırları asmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada çamaşır ipi asmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde çamaşır asmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Rüyada temiz çamaşır asmak darda kalacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, eşi ile problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece çamaşır asmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kazancının artacağına,, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments