Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel ayva görmek

Rüyada güzel ayva görmek

Rüyada güzel ayva görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, güzel günler yaşayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada güzel ayva gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada güzel ayva görmek mülkiyetinin de artacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ayva görmek zevki sefa içinde olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada birine ayva vermek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Rüyada büyük ayva ağacı görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan ayva koparmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet eder.

Rüyada olmamış ayva görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ayva almak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevsiminde ayva görmek çok zor duruma düşüleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments