Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayakkabı almak

Rüyada yeşil ayakkabı almak

Rüyada yeşil ayakkabı almak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, borç ödemeye işaret eder.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek zaman bulmakta zorlanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık yeşil ayakkabı görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kişinin afiyette olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada yeşil ayakkabı giymek eğitimlerinin iyi olacağına, aniden evlilik kararı alacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ayakkabı görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments