Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek

Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek

Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, gözyaşının kuruyacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Rüyada yeşil yeni ayakkabı görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı almak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çift yeni ayakkabı görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı bulmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zorlukların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni spor ayakkabı görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments