Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, huzur ve kazanç getireceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı altı temizlemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı aldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, zengin olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, bunun da geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek bol muhabbette kalacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek üzüntülerin daha da artacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments